moos'made
adj.

made, prepared or pimped by Moos: a moosmade stamp

22 februari 2010

van ruilen komt...

Een hele tijd geleden heb ik na een succesvolle ruilactie met MijMij drie nieuwe ruilacties afgesproken. Met de dames van Creakir, Naadjes en Draadjes en Atelier Ullizee. Ik zou shirtjes voor hun kids maken en zij leuke verrassingen voor mij... maar toen werd ik zwanger en deed ik even heeeeeel weinig... Mijn creaties zijn dus nog niet klaar, maar ik heb ondertussen al wel twee prachtige pakketten ontvangen. En die wil ik jullie alvast laten zien!

Creakir maakte een verrassingspakket... 4 prachtige placemats voor alle gezinsleden (zelfs 1 voor de ongeboren baby met op het naamlabeltje een ?), een boekje (met boekenlegger!) speciaal voor mij en ook nog 4 superleuke stoffen letters voor onze dochter! Er zitten kleine magneetjes in de letters. Ideaal! Ze hangen nu naast haar kamerdeur op de metalen deurpost!

Hieronder het prachtige resultaat! Nogmaals duizendmaal dank Creakir!
(Ze schreef zelf ook al een stukje over haar creaties...)


Naadjes en Draadjes vroeg mij wat ik zou willen hebben in ruil voor een paar Moosmade shirtjes. Jeetje... haar breikwaliteiten (die heb ik absoluut niet!) boden de uitkomst... ik wil al een hele tijd een mutssjaal... tsja, hoe noem je zoiets... Hieronder zie je in ieder geval hoe hij eruit hoort te zien... wauw! Heerlijk warm en zacht, ik ben er echt heel blij mee! En dat was nog niet alles... ze maakte ook nog polswarmers en twee schattige bloemetjes "om het geheel op te fleuren".

Wat een prachtige cadeaus, dank je wel!


Van ruilen komt dus helemaal geen huilen... althans... niet bij mij... nou maar hopen dat mijn shirts over een tijdje net zo enthousiast worden ontvangen :-)

ik leef weer!

Een aantal van jullie heeft zich de afgelopen tijd afgevraagd waarom het zo stil was op mijn blog... (dank je wel voor jullie berichtjes!) Het antwoord is simpel... ik ben niet dood, niet ziek, niet van de aardbodem verdwenen, maar wel heel erg zwanger!


Op zich goed nieuws, want we zijn er heel blij mee, maar... ik ben nog nooit zó moe geweest! Jemig, wat een drama... Mijn werkdagen bestonden uit werken, eten en slapen en mijn vrije dagen uit slapen, slapen en nog eens slapen... zo'n drie maanden lang heb ik gewoon geen energie gehad om ook maar iets creatiefs te doen.

Inmiddels ben ik bijna 16 weken zwanger en begin ik langzamerhand weer een beetje te leven. Heerlijk! Vandaag ook weer een beetje begonnen met fröbelen. Ik heb namelijk maanden geleden niet alleen drie ruil-acties met mede-bloggers afgesproken (daarover later meer) maar ook beloofd een boxkleed voor mijn neefje te maken. Toen had ik nog zeeën van tijd, maar nu kan hij elk moment geboren worden!

Vanaf nu zal ik jullie weer regelmatig op de hoogte te houden...